În special pentru iubitorii bucătăriei mediteraneene, am adăugat olive și măsline în brânza tofu, creând două tipuri noi de tofu: tofu cu olive și tofu cu măsline. Brânza tofu combinată cu olivele și măsline este un produs cu un gust unic.
Pentru cei care doresc să își întărească imunitatea, am combinat brânza tofu cu ghimbir. Tofu cu ghimbir are un gust dulce-picant cu aroma originală de ghimbir.
Nici iubi torii de produse marine nu au fost ignorați. Pentru ei, am pregătit brânză tofu cu alge marine. Brânza de tofu cu alge este o cantitate mare de fosfor, precum și vitaminele A și K. Tofu cu alge are un efect vindecător uimitor, datorită cantității mari de substanțe benefice pentru corpul uman (vitamine, minerale, micro și macroelemente).
De asemenea, ne-am actualizat asortimentul de hummus. Hummusul cu olive și cel cu măsline are un gust picant, plăcut datorită combinație delicată dintre măsline și semințele de susan. Hummusul cu măsline conține un complex de vitamine care are un efect benefic asupra sistemului nervos, aceasta se datorează vitaminelor C și E care se găsesc în măsline, deasemenea aceste vitamine ajută la menținerea vaselor cardiace într-o formă bună și cresc, de asemenea, nivelul de hemoglobină din sânge.
Hummus cu ghimbir are un gust ușor dulce și picant și, în același timp, foarte delicat și plăcut. Datorită ghimbirului, avem grijă de sănătatea noastră, întărindune sistemul imunitar și prevenind simptomele de răceală.